Loading
Sisältö
Login

AIKAKONEEN matkassa

Kesäleiri AIKAKONE on täydessä vauhdissa Kolkansaaressa. Sunnuntaina leirille saapui parikymmentä seikkailijaa ja tarpojaa.

IMG_9336_v1.jpg?m=1375089588

Johtajat askartelevat leirihuivejaan lauantai-illalla


Maanantai-aamuna alkoi varsinainen leiriohjelma. Aamupäivällä suoritettiin sytypartioon-merkkejä; osa sai partiopaitaansa nuotion, osan nuotio kasvoi lisäliekeillä. Pohdimme mikä on parasta partiossa ja teimme julisteita kolon seinälle laitettavaksi. Leiriläisten mielestä partioon kuuluu ainakin retkeilemistä, Kolkkamössöä, huiveja ja merkkejä, herkkuja, tulen tekemistä, askartelua, hauskanpitoa, suunnistamista, suurleirejä, uusien asioiden oppimista, veistelemistä ja vaikka mitä muuta kivaa!

Maanantain aikana saatiin kaulaan myös itse askarrellut leirihuivit. Tarpojien ja seikkailijoiden huivista tuli vihreä ja johtajien huivista pirteän pinkki - myöhemmin selviää millaiset huivit sudenpennut saa...

Tiistaina herättiin märkään metsään. Oli aika kaivaa esiin sadevaatteet. Päivän aikana kisattiin perinteikkäissä Kolkansaaren leiriolympialaisissa. Lajeina oli muun muassa krokettia ylämäessä ja frisbeegolfia kuusikossa. Kaikki kisaajat saivat illalla kaulaansa mitalit. Ilta päätettiin vauhdikkaaseen lautapeliin, jossa päästiin piirtämään, sanaselittämään, muovailemaan ja laulamaan sekä esittämään pantomiimeja.

Keskiviikkona aamupäivän ohjelmassa oli lipunryöstöä. Iltapäivällä siirryttiin metsästä mereen - oli aika juosta villinä veteen! Pelattiin vesipalloa, kokeiltiin uintia vaatteet päällä, yritettiin uida pelastusliivien kanssa ja tietysti saunottiin. Iltaohjelman suunnitteluun osallistui kaikki; saaren pohjoiskärjessä nähtiin sketsejä ja esityksiä leirielämästä, kamelista, doriksesta ja ties mistä! Kivaa oli.

Yöllä olikin sitten leirikasteen vuoro... Kivointa oli kuulemma epämääräisen mössön tunnustelu ja ällöttävintä oli vaahtokarkin syönti.

Uutistekstin ovat kirjoittaneet AIKAKONEEN reportterit saaresta käsin

AIKAKONE-uutinen-2013-08-01%2011_41_02.jpg?m=1375432886

alkuperäinen uutismateriaali

Joonas Suominen 02.08.2013

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö