Loading
Sisältö
Login

Syksyn partiotoiminta on alkanut

Viimeisen viikon aikana on lippukunnassa ehtinyt tapahtua paljon. Syksyn toiminta on pyörähtänyt käyntiin ja viikkoon on mahtunut mm. toimintakauden aloitustapahtuma, uusia jäseniä, uusia partiojohtajia ja jättipalsamien torjuntaa.

20130820_aloitustapahtuma_ev_001.JPG?m=1377624263
Toimintakauden aloitustapahtuma Pikisaaressa

Tiistaina 20.8. syksyn aloitustapahtumaa vietettiin Askaisissa Pikisaaressa. Paikalle kokoontui iso joukko partiolaisia perheineen. Ohjelmassa oli ensin neljän rastin ohjelmapisteet, sitten makkaran paistoa ja lopuksi uskaliaimmat suuntasivat uimaan ja saunomaan.

Tilaisuudessa oli myös uusien jäsenten ilmoittautumismahdollisuus. Kaikenikäiset uudet jäsenet edelleen tervetulleita mukaan toimintaan, yhteyttä voi ottaa suoraan ryhmänjohtajiin tai lippukunnanjohtajaan.

Lippukunnan yhteystiedot
Kuvia aloitustapahtumasta

Jättipalsamien torjuntaa Lemussa

Tällä viikolla ryhmät ovat aloittaneet toimintansa. Lemussa ryhmät ovat kokoontuneet maanantaina ja tiistaina jättipalsamien torjuntatalkoisiin. Jättipalsami on määritelty haitalliseksi vieraslajiksi, jonka leviämistä pyritään rajoittamaan Suomen luonnossa. Lemussa sitä esiintyy paljon ojissa koulun läheisyydessä.

Talkoot järjestettiin tänä vuonna lippukuntalaisten voimin jo neljättä kertaa. Joka vuosi talkoisiin on osallistunut useampi ryhmä - syksyn ensimmäiset koloillat on perinteisesti vietetty näissä merkeissä. Tänä vuonna jättipalsamien torjuntatalkoisiin on osallistuneet Härät, Hirvet, Ahmat, Kyyhkyt ja Sisiliskot.

20130825_uudet_partiojohtajat_ev.JPG?m=1377624571

Partiojohtajakoulutusta partiopiirin kurssilla

Viikonloppuna nuoret johtajamme olivat kouluttautumassa partiojohtajien peruskurssilla. Kurssin järjesti Lounais-Suomen Partiopiiri ja aurinkoista kurssiviikonloppua vietettiin Rymättylän Kunstenniemessä. Sunnuntaina Katri Yrjölä ja Teresa Mehtälä saivat partiojohtajien tunnukset huiviinsa. Kurssin suorittamiseen kuuluu lippukunnassa suoritettava johtamistehtävä. Katri johti lippukunnassamme kevään sudenpenturetken ja Teresa puolestaan kesäleirin ohjelmaa. Onnittelut uusille partiojohtajille!

Eveliina Virtanen 27.08.2013

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö