Loading
Sisältö
Login

Partiosyksy tyttyy retkist

Lippukunnan tapahtumakalenteri on alkanut tyttymn todenteolla. Ennalta tiedossa olevien retkien lisksi kalentereihin on ilmestynyt ryhmien omia retki, kisoja ja tapaamisia.

20130428%20salainenkev%C3%A4tretki%20KS%20002.JPG?m=1367489189
Sudenpentujen syysretkipäivä on lauantaina 16.11. Lemussa Kolkanpolulla. Seikkailijat, tarpojat, samoajat ja johtajat retkeilevät puolestaan 25.-27.10. yhdessä Mietoisten Kolopuutinttien kanssa. Molemmat lippukunnat viettävät 25 v juhliaan tänä vuonna, joten kyseessä on 50 v juhlat.

Samoajista Sorsat ja Siilit suuntaavat valtakunnalliseen samoajatapahtumaan Exploon, Leppäkertut-lauma puolestaan piirin yösuunnistuskisoihin ja Kolkankylästä on oman retkiviikonloppunsa varanneet ainakin jo Sisiliskot, Härät ja Pingviinit.

Askaislaiset ryhmät puolestaan järjestävät yhteisen retken jälleen Mannerlahdessa, jossa mukana kaikki sudenpennuista tarpojiin eli Karhut, Pantterit ja Mr Bean. Aika vauhdikas ja aktiivinen partiosyksy siis luvassa!

Lisätietoa tapahtumakalenterista ja ryhmien omilta sivuilta. Tapahtumatietoja päivitellään nettisivuille ja retkikirjeitä jaetaan koloilloissa.

Varmista oma paikkasi syksyn retkillä!

Eveliina Virtanen 13.09.2013

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö