Loading
Sisältö
Login

Partioviikko on nyt!

Partioviikko on vuosittainen tapahtumaviikko, jolloin partiolaiset nkyvt ja kuuluvat tavallista enemmn. Partioasua tai partiohuivia kytetn koulussa ja typaikalla.

20140315%20nuotiolla%20hs%20009.JPG?m=1394993127

Kolkankävijöiden osalta partioviikko alkaa N-Y-T nyt. Voit pukeutua partioasuun tai partiohuiviin kouluun tai töihin mennessäsi. Myös lippukunnan hupparia on mahdollista käyttää, mikäli sellainen vaatekaapistasi löytyy.

Partioviikko on aina se viikko huhtikuussa, jolle Yrjönpäivä (23.4.) osuu. Yrjönpäivänjuhlassa jaetaan usein ansiomerkkejä, kerrataan Pyhä Yrjön legendaa tai pidetään esimerkiksi lupauksenanto.

Kolkankävijöille partioviikolla on tarjolla:

Yrjönpäivän iltakirkko to 23.4.
Maskun kirkossa pidettävä Yrjönpäivän iltakirkko järjestetään yhteistyössä toisen maskulaisen lippukunnan, Maskun Hemmingin Tyttärien ja Poikien, sekä Maskun seurakunnan kanssa.
Kyseessä on noin tunnin mittainen tilaisuus, johon tervetulleita ovat kaikki Kolkankävijät perheineen ja ystävineen.

Sudenpenturetki MEEKO pe-su 24.-26.4.
Kolkankävijöiden kaikille sudenpennuille suunnattu kevätretki Mannerlahdessa kokoaa lemu- ja askaislaiset sudenpennut yhteen tällä kertaa inkkariteemaiselle retkelle. Ilmoittautuminen retkelle on päättynyt.

Ikäkausikokoukset ja jofu su 26.4.
Lippukunnan johtajistolle suunnatut kokoukset pidetään myös partioviikolla. Ikäkausikokouksissa käydään läpi ryhmien kuulumisia ja suunnitellaan tulevia juttuja. Jofussa käydään läpi kaikkia johtajia koskevia asioita läpi - nyt kuumimpina aiheina taitavat olla tulevat kesäleirijärjestelyt ja syksyn johtajatilanne.

Lisäksi osa ryhmistä kokoontuu normaalisti koloiltoihin. Ryhmänjohtaja on informoinut, mikäli näin ei ole. Esimerkiksi Leppikset ja Delfiinit Leusta eivät kokoonnu koloiltoihin tällä viikolla, sillä Yrjänpäivän tilaisuus on päällekkäin kokoontumisajan kanssa.

Partioviikko somessa

Partiolaiset haluavat näkyä myös somessa ja partioviikkoon liittyviä tägejä ovat muun muassa #partioviikko #partioscout sekä L-SP:n oma #lspartiopiiri ja #huivitasemistätykkäät (eli ota kuva huivin kanssa asiasta, josta tykkäät ja postaa someen).

Aktiivista partioviikkoa!

Helena Siivonen 20.04.2015

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö