Loading
Sisältö
Login

HuHu2015 alkoi aurinkoisessa Ahtelassa

Lounais-Suomen Partiopiirin HuHu2015-leirille osallistuu samoajia ja vaeltajia ympäri piiriä. Kolkankävijöistä mukana on kuusi aktiivista samoajaa.

HuHu%202015%20Joni%20Kuusisto.jpg?m=1433432105

Flappy bird -alaleiri tekee mahdollisimman korkeaa ihmispyramidia voittaakseen alaleirien välisen skapan. Kolkankävijöiden samoajia etuoikealla. Kuva Joni Kuusisto/ Lounais-Suomen Partiopiiri.

Lounais-Suomen Partiopiirin samoaja- ja vaeltajaleiri on tänään alkanut Sauvon Ahtelassa reilun 600 samoajan ja vaeltajan voimin, ja kestää sunnuntaihin saakka. Rakennusleiri on alkanut jo tiistaina leiriläiset tulivat paikalle tänään.

Meidän Elene, Camilla, Veera, Elli, Meri & Vera asuvat leirin ajan Flappy bird -alaleirissä. Muut alaleirit ovat Sims, Tetris, Habbo, Pacman, Mario ja Mato.

Leirin teemana on digitaalisuus ja internet-kulttuuri, joten ohjelma sijoittuu mitä erilaisempiin ympäristöihin bittiavaruuden ja Ahtelan hiekkarantojen välille. Tarjolla on seitsemän ohjelmapistettä, joista jokainen samoaja on saanut ennakkoon valita itselleen neljä kiinnostavinta.

Lisätietoa leiristä
Leirin viralliset nettisivut
Kuvia HuHulta

Helena Siivonen 04.06.2015

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö