Loading
Sisältö
Login

Samoaja- ja vaeltajatoimintaa!

Lippukunnan samoajat ja vaeltajat kokoontuivat viime viikonloppuna.

20151025%20explo%20en%20001.jpg?m=1445795871

Aikuisvartio Fossiilien hyvin käynnistyneen toiminnan innoittamana päätimme järjestää tulevaisuudessa vastaavanlaisia tapaamisia myös samoajille ja vaeltajille. Ja siinä samassa käynnistää partio-ohjelman mukaiset aktiviteetit näillekin ikäkausille. Ensimmäinen kokoontuminen pidettiin lauantaina 31.10. Mannerlahden rantasaunalla.

Ohjelmassa oli lounaan valmistusta, leipomista, syömistä, tulevan toiminnan suunnittelua, lautapelejä ja saunomista. Luotsit olivat suunnitelleet puitteet, mutta samoajat ja vaeltajat itse toteuttivat ohjelman paikanpäällä.

Tulevan toiminnan suunnittelua tekivät samoajat ja vaeltajat itse, mikä olikin yllättävän vaikeaa kun saa ihan itse päättää, ihan mitä vaan. Toiveiden mukaisesti tulemme seuraaviin kertoihin sisällyttämään kokkausta, Kyllikillä ajelua, leffaa, kahvia, retkeilyä, villasukan neulomista sekä hiukkaskiihdyttimen (viimeisen toteutusta pitää vielä ihan hieman työstää). Osallistujien toivomusten mukaan jätämme väliin omassa toiminnassamme myös laumaillat, pitkät matkat ja jauhelihapihvien paistamisen.

Kevään 2016 tapahtumiin kuuluu omat kokoontumiset 13.2. ja 9.4. Mahdollisesti lähdetään myös kisaamaan jollain kokoonpanolla, joko talvikisoihin 6.2. tai Pinkki Picniciin 5.5. Tutustumme keväällä myös paremmin ikäkausien partio-ohjelmaan ja suunnittelemme tulevaa sen pohjalta.

Ensimmäisen kerran palautteen perusteella kivaa oli ja seuraavan kerran toivomme lisää samoajia ja vaeltajia mukaan! Kaikki lippukunnan 15-22 -vuotiaat ovat tervetulleita mukaan toimintaan - oli sulla oma toimiva ryhmä tai ei.

Eveliina Virtanen 07.11.2015

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö