Loading
Sisältö
Login

Mannerheim-solkia ja yhteisvastuuta!

Kolkankävijöiden, Maskun Hemmingin Tyttärien ja Poikien sekä Maskun seurakunnan yhteistyössä järjestetyssä Yrjönpäivän iltakirkossa 21.4. julkaistiin ansiomerkkien saajat, osallistuttiin yhteisvastuukeräykseen ja kuultiin maskulaisten partiobändiä.

20160421%20yrj%C3%B6np%C3%A4iv%C3%A4%20sp%20005.jpg?m=1461309656

Yrjönpäivän iltakirkkoon Maskuun kokoontui torstai-iltana hyvä joukko partiolaisia niin Kolkankävijöistä kuin Maskun Hemmingin Tyttäristä ja Pojistakin.

Yhteisvastuu osana Yrjönpäivää

Tilaisuudessa kerättiinn poikkeuksellisesti kolehti Yhteisvastuun hyväksi. Partio on Yhteisvastuukeräyksen kotimaankohde vuonna 2016. Keräysvaroin ehkäistään lasten ja nuorten syrjäytymistä niin kotimaassa kuin ulkomaan kohteessa Ugandassa.

Erityismaininta Delfiinit-sudenpenturyhmälle ja Joutsenet-seikkailijajoukkueelle aktiivisesta osallistumisesta kirkkoon!

Aktiivisia ja esimerkillisiä johtajia muistettiin

Kumpikin lippukunta on hakenut ansiomerkkejä lippukuntatoiminnassa ansioituneille johtajille. Kolkankävijöiden toisen luokan Mannerheim-soljet myönnettiin Maria Mäkiselle, Valto Mäkiselle ja Santeri Puolalle. Tilaisuudessa jaettiin todistukset ja ansiomerkit luovutetaan sunnuntain partioparaatissa Turun Tuomiokirkon portailla.

Onnittelut ansioituneille ja aktiivista partioviikon jatkoa!

Muutamia kuvia Yrjönpäivästä löytyy täältä!

Helena Siivonen 22.04.2016

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö